Austriacul Erdogan, arestat la Timişoara pentru trafic de migranţi. A fost călăuză pentru un migrant arab

Austriacul Erdogan, arestat la Timişoara pentru trafic de migranţi. A fost călăuză pentru un migrant arab

Dede Erdogan şi cetăţeanul arab pe care l-a călăuzit au fost prinşi de Poliţie de Frontieră la puţin timp după trecerea graniţei

Tribunalul Timiş a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dede Erdogan, un cetăţean austriac acuzat de trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei. Austriacul Erdogan este acuzat că a ajutat un cetăţean de naţionalitate arabă să intre fraudulos în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au reţinut pentru 24 de ore şi l-au prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă pe un cetăţean austriac acuzat că în data de 4 septembrie a ajutat un cetăţean arab să treacă ilegal frontiera, în România. „Inculpatul DEDE ERDOGAN, cetăţean austriac, a călăuzit un cetăţean de naţionalitate arabă în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat a României, sens în care inculpatul a trecut în mod fraudulos împreună cu cetăţeanul de naţionalitate arabă frontiera de stat din Serbia în România, la scurt timp fiind depistaţi de către poliţiştii de frontier”, se arată în referatul procurorilor timişeni.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cercetările continuă în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis infracţiunile de care austriacul este acuzat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările