Au rămas blocaţi în chioşcul de ziare, după ce un un şofer şi-a parcat maşina în dreptul uşii de acces

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Locală a ridicat maşina care bloca intrarea în chioşc
Poliţia Locală a ridicat maşina care bloca intrarea în chioşc

Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia din nou că sancţiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea şi staţionarea în locuri nepermise sunt între 290 şi 725 lei şi 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcţie de faptă.

Un vânzător şi colaboratorul acestuia au rămas blocaţi în chişcul de ziare de pe strada Sf.Ioan, vizavi de Piaţa 700, după ce un şofer şi-a parcat maşina în dreptul uşii de acces.

 Oamenii au fost nevoiţi să sune la Poliţia Locală. Maşina parcată ilegal a fost ridicată, iar conducătorul auto a fost amendat.

“Poliţia Locală Timişoara atrage atenţia din nou că sancţiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea şi staţionarea în locuri nepermise sunt între 290 şi 725 lei şi 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcţie de faptă, şi recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancţionarea drastică şi chiar ridicarea autovehiculelor”, au transmis cei de la Polţia Locală Timişoara.
 

Chioşc blocat

Zilele trecute, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Circulaţie Rutieră au fost prezenţi cu efective mărite în zona pietonală, pentru a preveni încălcarea legislaţiei pe străzile destinate exclusiv pietonilor şi pe străzile adiacente. 

“După cele trei zile de acţiuni preventive, unii conducători auto nu au înteles, continuând să oprească sau să staţioneze pe străzile destinate exclusiv pietonilor, dar şi în staţiile STPT, în cele de debarcare/îmbarcare a elevilor ori turiştilor, pe pistele pentru biciclete sau cu blocarea accesului în curţi, imobile, parcări, ori să pătrundă pe străzi cu accesul interzis. Astfel, în ultima săptămână, poliţiştii locali au aplicat conducătorilor auto care încălcat prevederile OUG 195/2002, un număr de 404 sancţiuni contravenţionale, fiind ridicate şi un număr de 37 de autovehicule. Un număr mare de astfel de încălcări ale prevederilor legale a fost constatat în staţia de îmbarcare/debarcare a elevilor din zona Cazarmei U”, au mai transmis poliţiştii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite