Au început lucrările la prima parcare supraetajată din Timişoara. Investiţie de 11 milioane de euro

Au început lucrările la prima parcare supraetajată din Timişoara. Investiţie de 11 milioane de euro

Machetă parcare supraetajată Openville Timişoara

Prima parcare supraetajată din Timişoara va avea şase niveluri şi va oferi peste 900 de locuri. Investiţia în valoare de 11 milioane de euro va fi inaugurată în această toamnă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au început lucrările de construcţie a primei parcări supaetajate din Timişoara, în ansamblul Openville, dezvoltat de compania Iulius. Situată în imediata vecinătate a Iulius Mall, în laterala dinspre Calea Sever Bocu, parcarea va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din ţară.
 
Investiţia este estimată la valoarea de 11 milioane de euro, parcarea urmând a fi finalizată în toamna acestui an. Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 metri pătraţi, noul parcaj va fi configurat pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje. O pasarelă pietonală va conecta parcarea de mall, facilitând, astfel, accesul clienţilor direct în interiorul mall-ului.
 
Parcarea supraetajată va fi dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Va beneficia şi de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.
 
Şantierul parcării va fi delimitat cu arbori speciali folosiţi la realizarea „perdelelor” verzi, cu rolul de a bara emisiile de praf şi de a oferi protecţie fonică.
 
Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro şi va include şapte imobile de birouri clasa A, peste 430 de magazine, restaurante şi cafenele tematice, cinema multiplex, fresh market, patru săli pentru evenimente, cel mai mare loc de joacă şi alte opţiuni pentru petrecerea timpului liber. În plus, timişorenii vor avea la dispoziţie şi cel mai mare parc suspendat din România.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările