Atmosfera londoneză în Piaţa Victorie: s-a deschis primul pub englezesc în Timişoara FOTO

Atmosfera londoneză în Piaţa Victorie: s-a deschis primul pub englezesc în Timişoara FOTO

Soldatul din garda regală străjuieşte intrarea în pub

Numeroase sortimente de bere britanică, atmosferă puburilor de la Londa, muzică engelezească; toate acestea pot fi savurate din acest week-end de timişoreni în The King’s Pub.

Soldatul din garda regală a Marii Britanii străjuieşte intarea în The King’s Pub, aflat în centru, pe strada care poartă numele unui alte rege, Ferdinand I. Este primul pub engelezesc din Timişoara, deschis de un inginer care, spune că, ideea i-a venit după ce mai mereu căuta de un loc unde să savoreze o bere bună într-o atmosferă aparte.GALERIE FOTO

Am dorit un pub englezesc pentru sufletul meu. Sunt un fan al britanicilor, pe care îi consider specialiştii numărul unu la băut bere. Tot ce este în acest pub provine din Anglia, începând de la statuia de afară, continuând cu mobilierul şi barul, până la becuri şi ornamentele. Timişorenii pot savura multe sortimente de bere care se bea şi în puburile din Anglia”, a spus Ovidiu Raţiu.

The King’s Pub şi-a deschis porţile cu un concert cu muzică tradiţională irlandeză susţinut de Shannon Ceili Band, iar apoi cu formaţia maghiară Van. Iar evenimentele vor continua: luni, începe seria de afterwork party, miercuri vor cânta Alina Giurgiu şi Sasi Vuşcan (de la Jais), iar joi, invitat special va fi Dan Ionescu. Vineri concerteată trioul Fely, Horia şi Florin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările