Mesajul unui român care a trăit 20 de ani în Diaspora pentru „fratele islamist”: „Va trebui să-ţi iei lumea în cap si să pleci de unde ai venit. Acum!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Alexander, care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia i-a transmis un mesaj „fratelui islamist” FOTO Sever Gheorghe
George Alexander, care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia i-a transmis un mesaj „fratelui islamist” FOTO Sever Gheorghe

George Alexander, un scriitor român care a trăit timp de 20 de ani în Norvegia, unde a condus mai multe grădiniţe, a transmis după atentatele din Bruxelles un mesaj „fratelui islamist”. „Ai semănat teroare. Ţi-ai irosit viaţa. Esti mai fericit acum, frate musulman?”, scrie George Alexander într-un mesaj postat pe pagina sa personală de Facebook.

Stabilit de 20 de ani în Norvegia şi ajuns director la două grădiniţe din Oslo, George Alexander a devenit cunoscut în România după declanşarea cazurilor  Nan şi Bodnariu, familii rămase fără copii în Norvegia. George Alexander a fost printre primii români din Norvegia care a luat atitudine împotriva Serviciului de Protecţie a Copilului din Norvegia – Barnevernet. După reacţiile sale anti Barnevernet, românul a demisionat şi s-a întors în România. După atentatele de marţi din Bruxelles, George Alexander a reacţionat postând pe reţeaua de socializare „un mesaj pentru fratele musulman”. Redăm mai jos mesajul lui George Alexander.  

Scrisoare către fratele islamist,

de George Alexander

Nu poţi să-ţi trăiesti viaţa cultivând ura. Nu poţi să împrăstii moarte peste cei din jur. Nu poţi nici să crezi în Coran, în niciun Coran!, atunci când numele tău este asociat cu cel al Crimei!

De fiecare dată când mor nevinovaţi din cauza ta, frate, care-ţi închipui că, prin Crima ta, ajungi martir în ceruri, Lumea nu se va lăsa niciodată intimidată. Îsi va strânge si mai mult rândurile, uitându-se la tine ca la un diavol mărunt si neglijabil! 

Sinuciderea ta nu va mai reprezenta nimic pentru nimeni!

Ce mesaj poate o Crimă să transmită? Nu poate nici să conteste ceva… Nici să te motiveze în suferinţa ta!
Durerea pe care oamenii au trăit-o în această viaţă, din cauza ta!, nu le-o va vindeca nimeni! Orice urmă de simpatie si înţelegere pentru soarta ta va dispărea. Orice compasiune, chiar si pentru ai tăi!, va muri sau se află pe moarte...

Porţile Europei au fost rupte de mâna ta. Ai semănat teroare. Ţi-ai irosit viaţa. Esti mai fericit acum, frate musulman?

Ne adunăm morţii acum. Dar Europa nu va mai fi niciodată cum a fost până în această zi. Ne-am întâlnit prea adesea cu Moartea! Si, chiar la noi, Acasă!
De aceea, îţi spun:
- Ne vom despărţi, frate!
Va trebui să-ţi iei lumea în cap si să pleci de unde ai venit. Acum!

Îmi pare rău pentru tine. Însă e destul de rău că esti aici…
Am să mă uit în ochii tăi, frate! Si, n-am să mai văd pe nimeni, îţi spun!...

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite