Atac asupra lui Ioan Gârboni, candidatul independent la Primăria Timișoara

Atac asupra lui Ioan Gârboni, candidatul independent la Primăria Timișoara

Ioan Gârboni, directorul Filarmonicii Banatul

Candidatura lui Ioan Coriolan Gârboni, ca independent la Primăria Timișoara a fost contestată. Directorul Filarmonicii Banatul susține că adversarii încearcă să împiedice această candidatură prin metode murdare

Două doamne au susținut, potrivit reprezentanților Judecătoriei, că Ioan Gârboni nu ar fi dispus de timpul necesar pentru a strânge numărul legal de semnături pentru susținere. Gârboni susține că nu înțelege cum au făcut cele care îl contestă calculele. “Explicaţia mea este banală: am avut sprijinul a peste 60 de voluntari timp de peste două săptămâni. Am strâns, în termenul legal, peste 6.000 de semnături. Încă primesc acasă liste cu semnăturile susținătorilor, care acum sunt ieșite din graficul legal al depunerilor”, a declarat Gârboni.

Directorul Filarmonicii Banatul crede că scopul contestațiilor nu este acela de a clarifica o problemă de legalitate a candidaturii sale, ci de a împiedica această candidatură. “Eu sunt lovit în mod direct în dreptul fundamental de a fi ales într-o funcție publică, iar cetățenii sunt loviți în dreptul lor de a vota pe cine doresc”, a precizat Gârboni.

Una dintre doamnele care au contestat candidatura lui Gârboni se declară public, liberală. “Contestația este mâna partidelor politice, care instrumentează oameni pentru a comite lucruri murdare. Aceasta este o practică atât de răspândită, încât nu are rost să scriu despre ea. De 22 de ani, ei fac același lucru: mint, fură, amenință, lovesc în cei care nu sunt ca ei. Puțin le pasă de oameni. În plus, nici nu au curajul să îşi asume aceste demersuri pe faţă, preferă să le dea anonime”,a  mai declarat Ioan Coriolan Gârboni.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Timişoara despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: