Artă din deșeuri industriale în expoziție la Timișoara

Artă din deșeuri industriale în expoziție la Timișoara

Afișul evenimentului „Art from scrap”

Resturi din producția unei fabrici a orașului de pe Bega s-au transformat în creații ce vor fi expuse, de mâine, pentru a putea fi privite de toți cei interesați de arta contemporană sau, pur și simplu, de curioși. Evenimentul „Art from scrap” împlinește, cu această ocazie, doi ani de existență.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conceptul primei ediții a fost păstrat, unui tânăr sculptor fiindu-i încredințată misiunea de a realiza opere de artă din deșeuri provenite dintr-un material industrial: cauciucul. Potrivit organizatorilor, Florin Sidău, doctorand la Facultatea de Arte din Timişoara, este preocupat de deformare, autodistrugere, dezumanizare şi identitate în sculptura contemporană.

Rezultatul demersului artistic va fi expus, de mâine până în data de 2 decembrie, la sediul fabricii Continental, iar în perioada 8 - 15 decembrie la Institutul Francez din Timișoara. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările