Anunţul viral al unui administrator de bloc din Timişoara: „Azi începe filmul pe HBO care a fost turnat la noi în bloc. E foarte frumos“

Anunţul viral al unui administrator de bloc din Timişoara: „Azi începe filmul pe HBO care a fost turnat la noi în bloc. E foarte frumos“

Scenă din filmul Hackerville, filmată în Piaţa Dacia din Timişoara FOTO Youtube

Un anunţ afişat duminică la avizier de administratorul unui bloc din Timişoara a devenit viral, pe internet. Administratorul a ţinut să-i informeze pe locatari că începe, pe HBO, filmul în care blocul lor a fost transformat pentru câteva zile în platou de filmare.

Un administrator de bloc din Timişoara a reuşit să îi facă o promovare neaşteptată serialului Hackerville, care a fost realizat în mare parte la Timişoara şi care a început să fie difuzat de duminică seara pe HBO. Filmul spune povestea unui atac cybernetic care afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timişoara, oraşul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, poliţistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigaţia îi duce pe cei doi, Lisa şi Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole.  

Mai multe scene din film au fost filmate într-un bloc din zona Dacia şi în piaţa agroalimentară din zonă. Duminică, administratorul blocului în care s-a filmat i-a anunţat că începe difuzarea filmului. „Azi, 04.11.2018, ora 20 începe filmul pe HBO Hackerville” care a fost turnat la noi în bloc. Este foarte frumos”, se arată în anunţul în care ultima parte a mesajului e scrisă cu marker roşu. Afişul a fost distribuit şi pe pagina de Facebook a actorului Andi Vasluianu, care joacă în film rolul poliţistului Adam Sandor. 

Contactat de „Adevărul”, administratorul blocului, Pavel Craiova, a povestit cum a ajuns să se filmeze pentru „Hackerville” în blocul său, mărturisind că a fost încântat că el şi ceilalţi locatari au fost parte a proiectului. Administratorul a povestit că în luna martie făcea curăţenie în faţa blocului, mătura strada, când a venit la el „Mirela care lucrează cu băiatul lui Florin Piersic şi încă doi tineri, fraţi gemeni”. „Au zis că vor să stea de vorbă cu mine. I-am chemat sus la mine şi mi-au spus că vor să toarne un film”, povesteşte Pavel Craiovan, potrivit căruia blocul său a fost ales pentru că are flori la intrarea în casa scării.

Administratorul a fost extrem de încântat de experienţă, mai ales că în film apare şi el cu ocazia organizării unei licitaţii. „Experienţa mea a fost foarte plăcută. Eu am pregătit locatarii, am închis şi liftul. Apoi, lumea nu a circulat deloc să permitem filmările. Blocul nostru a fost filmat cu drona. Toată perioada a fost de nota 10 cu felicitări. Toată lumea a fost uimită de hacker. Filmul a fost total. Eu sunt bucuros că am putut să deschid o astfel de portiţă. Vecinii sunt încântaţi şi pentru faptul că m-au văzut. Eu apar la o licitaţie în centrul oraşului. Acolo urcăm scările şi suntem filmaţi în Aula Universităţii”, a povestit administratorul de bloc care a fost dispus să pună la dispoziţia echipei de filmare şi apartamentul său, dar locuinţa nu a fost potrivită pentru că era prea încărcată cu mobilă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările