Ansamblul Openville din Timişoara, premiat la Gala Forbes 2019, pentru „Cea mai mare clădire de birouri”

Ansamblul Openville din Timişoara, premiat la Gala Forbes 2019, pentru „Cea mai mare clădire de birouri”

Ansamblul Openville

Primul Openville din Timişoara a fost premiat pentru al doilea an consecutiv, de revista de business Forbes România. Evenimentul, organizat anual, este dedicat celor mai importante companii de pe piaţa de profil din România.

Ansamblul Openville Timişoara a primit distincţia „Cea mai mare clădire de birouri”, la Gala Forbes Best Office Buildings 2019, care a avut loc la Bucureşti. Evenimentul, organizat anual, este dedicat celor mai importante companii de pe piaţa de profil din România. Premiul a fost oferit pentru United Business Center 0 (UBC 0), care va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 de metri şi 27 de etaje). UBC 0 se află în curs de edificare şi va deveni un reper la nivel naţional, fiind una dintre cele mai aşteptate construcţii din ansamblul mixt.
 
Lucrările au început în aprilie 2018 şi presupun amenajarea unei suprafeţe închiriabile de birouri de peste 52.000 metri pătraţi.
 
UBC 0 va fi un veritabil proiect mixt pe verticală, care va include, la parter, magazine, cafenele şi restaurante tematice, iar la etajul întâi, şapte săli de evenimente dedicate segmentului corporate.
 
Suprafeţele pentru spaţiile office vor ajunge la cel puţin 2.000 metri pătraţi pe fiecare nivel, fiind flexibile, fără coloane interioare, cu multă lumină naturală, şi pot fi partiţionate astfel încât să se adapteze cerinţelor clienţilor.
 
UBC 0 va oferi o panoramă spectaculoasă asupra Timişoara din orice unghi, datorită faţadei integral din sticlă.
 
Proiectul mixt Openville Timişoara reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro, realizată de companiile Iulius şi Atterbury Europe.
 
Prima etapă de dezvoltare, aflată în proces de finalizare, va include: 47.000 metri pătraţi suplimentari de retail, 50.000 metri pătraţi de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 metri pătraţi în construcţie (UBC 0), un parc, un tunel auto şi 4.068 de locuri de parcare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: