Angajatul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale Timiş dat dispărut a fost găsit mort

Dorin Axinescu a fost găsit, azi-noapte, pe fundul Dunării. Trupul neînsufleţit a fost găsit de scafandri. Ancheta nu este însă finalizată. Având în vedere că timişoreanul făcea parte dintr-un serviciu secret, procedurile de finalizare ale anchetei sunt mai complicate.

Ştiri pe aceeaşi temă

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LOCUL UNDE A FOST GĂSIT POLIŢISTUL

Dorin Axinescu a fost găsit pe fundul Dunării în noaptea de luni spre marţi, de către o echipă de scafandri ce aparţine de Inspectoratul de Situaţii de Urgenţă Mehedinţi. Echipa a căutat trupul neînsufleţit şi în  cursul zilei de luni, dar atunci nu au reuşit să găsească nimic. În plus, instituţiile implicate în căutare au refuzat să facă orice comentariu pe marginea acestui subiect.

Ancheta privind moartea lui Dorin Axinescu nu este încheiată. În cursul zilei de astăzi va avea loc autopsierea cadavrului pentru a se stabili cauzele morţii. Anchetatorii se aşteaptă ca rezultatele autopsiei să arate că angajatul STS Timiş a fost băut.

El a plecat din Timiş împreună cu familia în vacanţă pe Clisura Dunării, însă a dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi. Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost dat dispărut de prietenii împreună cu care îşi petrecea vacanţa la o pensiune de pe malul Dunării. El a dispărut sâmbătă de la casa de vacanţă unde era cazat alături de câţiva prieteni.

CLICK AICI PENTRU A AFLA MAI MULTE INFORMAŢII DESPRE POLIŢISTUL DISPĂRUT

Poliţia a fost anunţată sâmbătă seara, iar bărbatul a fost dat şi în consemn la frontieră, având în vedere că acesta face parte dintr-un serviciu secret, iar procedurile spun că acesta nu are voie să părăsească ţara. Bărbatul era divorţat şi locuia singur într-un apartament din Calea Lipovei din Timişoara. Dorin Axinescu a plecat vineri în concediu, spun vecinii săi.


FOTO: Locul unde s-a înecat poliţistul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările