Alina Gorghiu, la Timişoara: „PNL susţine familia tradiţională pentru că respectăm legislaţia în vigoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentă la Timişoara, preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că declaraţiile aparent contradictorii ale preşedintelui Klaus Iohannis şi ale premierului Dacian Cioloş, pe tema familiei tradiţionale, nu se exclud. Gorghiu a declarat că PNL susţine familia tradiţională.

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, candidată pentru un loc de senator în Timiş, a declarat că Partidul Naţional Liberal susţine familia tradiţională. Întrebată cum comentează ultimele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis, care a făcut un apel la toleranţă şi ale premierului Dacian Cioloş, care a declarat că susţine familia tradiţonală, Alina Gorghiu a declarat că opiniile cele două puncte de vedere nu se exclud.

„Cred că în acest moment trebuie să respectăm legislaţia în vigoare. PNL a spus că are un angajament ferm prin care susţine familia tradiţională pentru că respectăm Codul Civil, care prevede căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Asta nu înseamnă că nu trebuie să existe forme de protecţie pentru minorităţi. Parteneriatul civil este dezbătut în Parlament. Eu sper doar ca aceste discuţii să le putem purta civilizat, în afara campaniei electorale. Aş vrea să cred că nimeni nu are interes să facă din această temă o temă urâtă de campanie”, a declarat Alina Gorghiu. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite