ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Victoria pluteşte în aer la sediul ACL din Timişoara: „E limpede că nu mai are cum să câştige Victor Ponta”

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Victoria pluteşte în aer la sediul ACL din Timişoara: „E limpede că nu mai are cum să câştige Victor Ponta”

Veselie la sediul ACL Timişoara FOTO Ştefan Both

Reprezentanţii Alianţei Creştin Liberale (ACL) au primit cu bucurie rezultatele prezentate la ora 21.00, după exit poll, care arată 38,20% pentru Victor Ponta şi 32,10 pentru Klaus Iohannis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, Constantin Osteficiu, preşedintele PDL Timiş, şi ceilalţi reprezentanţi ai Alianţei Creştin Liberale (ACL) au aşeptate rezultatele exit-poll-ului de la ora 21, la sediul PNL din Piaţa Unirii. Rezultatele, 38,20% pentru Victor Ponta şi 32,10 pentru Klaus Iohannis, au fost primite cu aplauze şi bucurie. Cu toţii sunt convinşi că reprezentantul lor, Klaus Iohannis, va câştiga alegerile în turul doi.
 
„Dacă facem o aritmetică e limpede că nu mai are cum să câştige Victor Ponta. Pentru că nu îmi pot închipui că vreun votant de-al Monicăi Macovei va vota cu Victor Ponta, nu pot să îmi închipui că vreun votant de-al Elenei Udrea va vota cu Victor Ponta, evident ne aşteptăm ca şi etnici maghiari să voteze cu Klaus Iohannis, ne aşteptăm ca şi cei mai mulţi dintre votanţii lui Tăriceanu să nu-l urmeze pe Tăriceanu, cred că s-au lămurit cu el definitiv, şi să vină alături de noi. S-ar putea ca şi Tăriceanu să îşi fi dat seama că nu are rost să meargă cu un candidat care, este clar că va pierde”, a declarat Nicolae Robu, vicepreşedinte al PNL la nivel naţional. 
 
"Sunt convins că la 25 de ani de la Revoluţie, poporul român îşi doreşte în fruntea ţării un om al faptelor bune"
 
Nicolae Robu a comentat şi rezultatul obţinuit de Klaus Iohannis. „Sunt foarte fericit pentru că, iată, candidatul nostru, Klaus Iohannis, a obţinut un scor foarte bun, fiind foarte aproape de candidatul stângii, Victor Ponta. Sunt convins că milioane de români vor vota la turul doi pentru Klaus Iohannis. Sunt convins că la 25 de ani de la Revoluţie, poporul român îşi doreşte în fruntea ţării un om al faptelor bune, nu un om al vorbelor goale. Românii îşi doresc un stat de drept, al oamenilor cinstiţi şi harnici, nu al jefuitorilor. O Românie cu faţa spre vest, parte a civilizaţiei occidentale, nu o ţară în bătaia vântului”, a mai declarat Robu.

"Va fi o luptă dură în turul doi"
 
Primarul Timişoarei crede că în turul decisiv, PSD nu va lupta necinstit. „Va fi o luptă dură. PSD de multă vreme şi-a arătat colţii, un partid care a arătat că nu are nimic cu democraţia şi principiile statului de drept, va folosi toate mijloacele pentru a reuşi să păstreze puterea, pentru că evident că noi vom câştiga preşidenţia, iar în scurtă vreme vom prelua şi actul de guvernare şi vom avea o majoritate şi în legislativul ţării. PSD este conştient de lucrul acesta şi ne aşteptăm să nu aibe scrupule”, a spus Nicolae Robu. 

"Ar fi total de neînţeles să voteze un candidad ce reprezintă un partid ce nu a dat niciun leu pentru Timişoara"
 
Referitor la numărul mare al votanţilor din Timişoara, Robu a spus: „Mă aştept ca timişorenii să fi votat preponderent cu Klaus Iohannis, abia aştept să văd exit poll-urile pe judeţe şi pe Timişoara, dar din partea timişorenilor ar fi total de neînţeles să voteze un candidad ce reprezintă un partid politic ce nu a dat niciun leu pentru Timişoara, ci pur şi simplu sfidează Timişoara. Sunt mulţumit că la Timişoara a fost o mobilizare mai bună ca altă dată, după datele pe care le aveam stăteam foarte bine. Pe la ora 19 aveasm 49 la sută, înseamnă o prezenţă bună. Mă aşteăt la 53-55 la sută”, a încheiat Nicolae Robu.


Tensiune înainte de anunţarea exit poll-ului.


Descătuşarea de după aflarea rezultatelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările