ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Şeful PSD Timiş speră să viseze, să se trezească şi să se culce cu Victor Ponta preşedinte

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Şeful PSD Timiş speră să viseze, să se trezească şi să se culce cu Victor Ponta preşedinte

De la stânga la dreapta: Adam Crăciunescu, Petru Andea, Ion Răducanu, Titu Bojin

Social-democraţii din Timiş sunt rezervaţi după anunţarea rezultatelor sondajelor de opinie, dar sunt rezervaţi în privinţa rezultatului din Timiş şi din Timişoara. Conştient că Timişul este de 25 de ani un bastion al dreptei, preşedintele PSD Timiş a declarat că nu ar fi o tragedie dacă PSD-ul ar pierde alegerile în Timiş, dar ar obţine un scor bun.

Ştiri pe aceeaşi temă

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cu şeful Romsilva, Adam Crăciunescu în prim-plan şi deputatul Sorin Grindeanu absent, social-democraţii din Timiş au avut mari probleme în aflarea rezultatelor alegerilor prezidenţiale potrivit sondajelor de la ieşirea de la urne. Dorind să vadă sondajele live pe siteul  Antena 3, PSD-iştii nu au avut nicio şansă din cauza unui decalaj de şapte minute. Social-democraţii au mutat apoi pe site-ul Digi24, unde au reuşit să vadă rezultatul care l-a dat pe Ponta câştigător cu 41 la sută. „Ăsta e făcut de IRES. Tot timpul dă mai mult”, a exclamat deputatul UNPR Ion Răducanu.

Într-un final, social-democraţii timişeni au fost nevoiţi să se uite pe Realitatea, unde Ponta a fost credidat cu cel mai mic scor. După aflarea rezultatelor din mai multe sondaje, şeful PSD Timiş, Titu Bojin a fost rezervat, dar încrezător în şansele lui Victor Ponta. „În condiţii normale, avem de recuperat nouă procente. Cred că e mult mai uşor decât 19 procente ale lui Klaus Iohannis. În Timiş avem o prezenţă deosebită. Sunt convins că pe judeţul Timiş câştigăm, dar sper să le câştigăm şi în Timişoara. Vom avea în turul doi o sarcină mai uşoară şi vom şti să ne batem cu un singur candidat. Sper să fie şi judeţul Timiş pe locul întâi. Să visăm împreună până în 16 când vom fi convinşi că suntem treji, că ne vom trezi şi ne vom culca învingători, a declarat preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin.

Şeful PSD Timiş a recunoscut că pentru partidul pe care îl conduce este greu să lupte pe un front în care timp de 25 de ani s-a votat cu dreapta. „În judeţul Timiş ne batem cu o dreaptă de 25 de ani. Au fost primele alegeri câştigate la locale şi parlamentare şi am câştigat la europarlamentare şi parţiale. Nu cred că se pune problema unor calcule acuma. Trebuie să recunoaştem, Banatul şi din alte puncte de vedere istorice este legat de ceea ce înseamnă pentru unii idealurile nemţeşti, cu toate că Iohannis nu are nicio legătură cu aceste idealuri nemţeşti”, a mai declarat Titu Bojin.

Întrebat cât de grav ar fi pentru PSD Timiş dacă Victor Ponta nu ar ieşi pe primul loc, Titu Bojin a spus că nu ar fi o tragedie, dacă pierde cu un scor bun. „Nu cred că este grav turul întâi. Nu cred că ar fi un scor foarte grav dacă în Timişoara am câştiga de exemplu cu 49 la sută şi Iohannis cu 51. Eu zic că vom bate în Timiş, dar să zicem că în Timiş Victor Ponta va lua 49 la sută, vă daţi seama cât va lua Victor Ponta în alte judeţe”, a mai declarat Titu Bojin. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările