Un băiat de 16 ani, al treilea caz de infecţie cu coronavirus de la Timişoara. Testul unchiului de la care a luat virusul a ieşit negativ

Un băiat de 16 ani, al treilea caz de infecţie cu coronavirus de la Timişoara. Testul unchiului de la care a luat virusul a ieşit negativ

Medicii din Timişoara au depistat un al treilea caz de coronavirus din oraş şi al cincilea de la nivel naţional

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara au depistat un al treilea pacient infectat cu coronavirus. Cazul de miercuri este al treilea din Timişoara şi al cincilea de la nivel naţional.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al cincilea caz de infecţie cu coronavirus din România este de la Timişoara, acolo unde au mai fost înregistrate până acum două cazuri. Ultimul pacient depistat cu coronavirus este un băiat de 16 ani din familia bărbatului care a fost testat pozitiv după ce a călătorit în acelaşi avion cu femeia de 38 de ani întoarsă din Italia şi considerată pacientul zero de la Timişoara. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, în urma depistării noului caz de infecţie cu coronavirus nu se impune carantina.

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara au realizat miercuri 19 teste pe contacţi ai pacienţilor depistaţi deja pozitiv. Dintre cele 19 teste, 18 au ieşit negativ, singurul pentru care testul a fost pozitiv fiind băiatul de 16 ani. Negativ a ieşit şi rezultatul testului la care a fost supus pacientul cu numărul 2, unchiul băiatului testat pozitiv astăzi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Boli Infrecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, Virgil Musta, cei doi pacienţi depistaţi pozitv până acum se simt bine. Aceştia vor fi testaţi o dată la trei zile, iar după două teste negative consecutive pot fi externaţi.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: