Adi Bărar, liderul trupei Cargo, oferă o chitară pentru un fan adevărat

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, oferă o chitară pentru un fan adevărat

Adi Bărar, la borna 52

Cea de-a IX-a ediţie a manifestării Jurnal de bord, care are loc cu ocazia zilei de naştere a liderului trupei timişorene Cargo, Adi Bărar, – se va desfăşura în clubul Setup Venue.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adi Bărar menţine tradiţia concertelor care au loc pentru a marca ziua sa de naştere. De altfel, liderul trupei Cargo este singurul artist din România care organizează un eveniment de asemenea anvergură, prin care petrece alături de prieteni şi fani. Jurnalul de bord, care a ajuns la ediţia a IX-a, se va desfăşura pe 9 martie, de la ora 20.00, în clubul Setup Venue.

„Ediţia din acest an va cuprinde recitaluri cu Farkas Szilamer (sitar şi bamsuri), Mircea Bunea Trio, Adi Bărar Band, Cargo şi un invitat surpiză. Concertul este unic în ţară, având în vedere că niciun alt muzician român nu îşi mai serbează ziua de naştere prin muncă”, a declarat Bărar.

Ca în fiecare an, şi de această dată, spectatorii vor avea şansa de a câştiga pe baza biletului de intrare o chitară oferită de Adi Bărar, cu sprijinul magazinului de instrumente Muzikia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările