Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Vârciu, e alături de fostul ei iubit de la Timişoara, cel împuşcat în spital

Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Vârciu, e alături de fostul ei iubit de la Timişoara, cel împuşcat în spital

Adelina şi Liviu Vârciu s-au căsătorit în 2009, după care au divorţat

Vedeta l-a sunat pe fostul iubit, Sorin Boiangiu, care a fost împuşcat în Spitalul Municipal din Timişoara pentru că şi-a apărat actuala iubită. Adelina Pestriţu, fostă Vârciu, a fost şocată de vestea că fostul iubit a fost implicat într-un conflict armat şi spune că l-a sunat pentru a se asigura că totul este bine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dimineaţa a început de groază pentru vedeta Adelina Pestriţu, fosta soţie a lui Liviu Vârciu. "Am fost anunţată că Sorin a fost împuşcat în piept. Normal că m-am speriat. Nu îl mai iubesc pe Sorin, dar am împărţit momente plăcute cu el. Nu îi doresc răul. L-am sunat să mă asigur că el este bine. Eu sunt alături de orice amic şi prieten. Sorin mi-a spus că este ok. Nu am să vin la Timişoara ca să îi acord ajutor medical. E suficient de matur", a spus Adelina.

Tânăra s-a despărţit de Sorin Boiangiu în urmă cu câteva săptămâni, moment în care s-a împăcat cu Liviu Vârciu, fostul soţ. În prezent, Adelina nu mai este împreună nici cu Liviu Vârciu.


Text foto: Sorin Boiangiu (dreapta), fostul iubit al Adelinei

CLICK AICI PENTRU A AFLA CUM A FOST ÎMPUŞCAT ÎN SPITAL FOSTUL IUBIT AL ADELINEI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările