Actor de la Teatrul Naţional din Timişoara, infectat cu COVID-19, acuzaţii grave la adresa DSP Timiş. „Să vă fie ruşine pentru mizeria pe care aţi creat-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Băştean, actor la Teatrul Naţional Timişoara, infectat cu COVID-19, lansează acuzaţii grave la adresa Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.

Raul Băştean a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în data de 5 august. Tânărul actorul spune că de atunci trăieşte un veritabil coşmar. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care lansează acuzaţii dure la adresa DSP Timiş.

“Hai să lămurim treburile că deja s-au întrecut limitele! Da, eu am fost depistat POZITIV cu COVID-19 în data de 5 august. 

Celelalte familii care au intrat în contact cu mine au fost testate iar testul este NEGATIV. Incompetenţa şi greşelile nenumărate şi zilnice ale insituţiilor în cauză (DSP, laborator analize etc.) au făcut ca să se trimită rezultate eronate în urma cărora am fost acuzaţi de minciună. 

Din data de 5 august zilnic trăim într-un stres oribil de mare şi o teroare care nu mai trece. Zilnic certuri telefonice cu DSP, greşeli flagrante (CNP-uri greşite sau incomplete, nume greşite - Băştian Sergiu Paul de ex, apariţia şi dispariţia din sistem, anchetă întârziată, date false, ambulanţe care nu mai vin sau ajung în miez de noapte şi nici măcar nu te consultă ci te pune să semnezi 3 hârtii şi pleacă ş.a.m.d.).
 

Aş putea scrie, pe zile, <noutatea> sau, mai bine zis, <surpriza> zilei. 

Dar, cireaşa de pe tort a venit azi când, una dintre familiile de contact (care s-a considerat că NU trebuie testată şi NU a fost testată) a fost anunţată la primărie că figurând pe lista celor POZITIVI! Am tot auzit cazuri de persoane care nici nu au mirosit testul dar... sunt pozitivi! Am zis că nu-i posibil. În mod cert virusul există şi se întâmplă nenorociri, n-am negat asta. 
 

Dar când treci prin aşa ceva, e absolut îngrozitor să vezi atâta Incompetenţă în serviciile publice. Revoltător, oribil!

Zilnic (şi nu exagerez!) am sunat la DSP si cei de acolo mă directionau către SAJ, iar de acolo către laboratorul de analize. Şi invers, fiecare înapoi către DSP. Audienţe la conducere, anchete, nervi irosiţi degeaba. 

Încep să cred altceva despre toată nebunia asta atâta timp cât eu care am plătit 300 de lei pentru testarea SARS-CoV-2, nu am dreptul să primesc rezultatul (fie el negativ sau pozitiv), decãt telefonic. Să-l repet (chiar şi contra cost) nici poveste. Carantină şi gura închisă!!! Eşti infectat! 

Oribil! Să mai zic şi de oamenii din jur care fac propagandă cu informaţii care mai de care mai interesante? Să mai zic şi că acesta e un subiect care trebuie făcut public în comunitate? 

Mai bine nu! Mai bine zic de oamenii care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, prietenii şi medicii extraordinari care ne oferă toată susţinerea lor. Asta contează! 

E dovada clară că lucrurile trebuiesc schimbate radical. 

Sunt dezgustat şi frustrat! Să vă fie ruşine pentru mizeria pe care aţi creat-o! Şi nu am povestit chiar tot că m-aş întinde prea mult, serios! 

Şi, sper că aţi sesizat că-s băiat de treabă şi nu arunc cu nume aici. Chiar ş'aşa "covidat". Sănătate şi... grijă cu virusu'!”, a scris Raul Băştean, pe pagina sa de Facebook.


Reprezentanţii DSP Timiş au transmis că vor verifica veridicitatea acuzaţiilor, ce s-a întâmplat şi vor reveni apoi cu un punct de vedere.
 




 

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite