Acţiune în forţă condusă de primarul Timişoarei: „Hoţii, scandalagii şi rău-platnicii nu ne vor înduioşa niciodată şi nu vor avea linişte din partea noastră“

Acţiune în forţă condusă de primarul Timişoarei: „Hoţii, scandalagii şi rău-platnicii nu ne vor înduioşa niciodată şi nu vor avea linişte din partea noastră“

Imobil transformat în gheto în Piaţa Traian

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că au fost eliberate prin evacuare 15 locuinţe ocupate ilegal de anumite persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj intransigent.  
 
„Hoţii, scandalagii, rău-platnicii etc.-afară! 15 locuinţe sociale am eliberat prin evauarea unor indivizi de aceste categorii comportamentale! 
 
Urmează mulţi alţii! Desigur, în toate cazurile, numai şi numai cu respectarea legii! Pentru că la o ilegalitate nu trebuie să se răspundă, invocând binele, printr-o altă ilegalitate!
 
Vreau să fie clar pentru oricine, că hoţii, scandalagiii, rău-platnicii etc. nu ne vor înduioşa niciodată şi nu vor avea linişte din partea noastră în Timişoara! Noi vrem o Timişoară a oamenilor harnici, cinstiţi şi civilizaţi, nicidecum a celor cu alte atribute!”, a scris Robu, care a cerut prietenilor care îl susţin în acest demers să dea “Like”. În caz contrar, aşteaptă textul “Dislike!Fiţi tolerant până şi cu şnapanii!”.

Primarul nu a dat amănunte legat de locaţiile eliberate, însă în mod sigur se referă la casele ocupate ilegal de familiile de romi, în cartierul Traian.

Citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: