Acţiune în forţă condusă de primarul Timişoarei: „Hoţii, scandalagii şi rău-platnicii nu ne vor înduioşa niciodată şi nu vor avea linişte din partea noastră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că au fost eliberate prin evacuare 15 locuinţe ocupate ilegal de anumite persoane.

Nicolae Robu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj intransigent.  

„Hoţii, scandalagii, rău-platnicii etc.-afară! 15 locuinţe sociale am eliberat prin evauarea unor indivizi de aceste categorii comportamentale! 

Urmează mulţi alţii! Desigur, în toate cazurile, numai şi numai cu respectarea legii! Pentru că la o ilegalitate nu trebuie să se răspundă, invocând binele, printr-o altă ilegalitate!

Vreau să fie clar pentru oricine, că hoţii, scandalagiii, rău-platnicii etc. nu ne vor înduioşa niciodată şi nu vor avea linişte din partea noastră în Timişoara! Noi vrem o Timişoară a oamenilor harnici, cinstiţi şi civilizaţi, nicidecum a celor cu alte atribute!”, a scris Robu, care a cerut prietenilor care îl susţin în acest demers să dea “Like”. În caz contrar, aşteaptă textul “Dislike!Fiţi tolerant până şi cu şnapanii!”.

Primarul nu a dat amănunte legat de locaţiile eliberate, însă în mod sigur se referă la casele ocupate ilegal de familiile de romi, în cartierul Traian.


Citiţi şi:

AUDIO Un clan de romi refugiat în casa unui italian terorizează un cartier întreg şi nimeni nu îi poate opri: „Nici Poliţia nu intră aici“

FOTO Casa unui italian din Piaţa Traian a fost transformată într-un ghetou

VIDEO Cum a reuşit o familie de romi să locuiască ilegal 17 ani într-un apartament al statului fără să plătească chirie. „Ce să explic!? A fost debandadă generală“
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite