ACS Poli Timişoara a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo

ACS Poli Timişoara a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Dinamo

Stadionul "Dan Păltinişanu" este pregătit de meciul ACS Poli - Dinamo Foto: Eye In The Sky

ACS Poli Timişoara va juca în prima etapă a Ligii I, vineri 19 iulie, împotriva celor de la Dinamo Bucureşti. Biletele pentru meciul de pe "Dan Păltinişanu"  costă 10, 15 şi 25 de lei

Echipa timişoreană se află în faţa primului meci oficial în Liga I, după doi ani de absenţă din eşalon întâi al fotbalului.
 
Primul adversar de pe arena „Dan Păltinişanu” va fi tocmaI Dinamo Bucureşti. Partida se va desăşura vineri, 19 iulie, de la ora 20.45.

Clubul timişoran a pus biletele în vânzare, care pot fi cumpărate la următoarele preţurile: 10 lei la peluză, 15 lei la tribunele I şi II, 25 de lei la tribuna 0.
 
Voluntarii care vând tichete pot fi găsiţi între orele 16 şi 19 în următoarele locuri: Calea Lipovei - intersecţie cu strada Borzeşti; Calea Aradului - la Piaţa Verde; Intersecţie str. Circumvalaţiunii cu bd. Gheorghe Lazăr (lângă ”Kaufland”); Calea Şagului (lângă complexul ”Profi”) 
 
Locurile unde se mai găsesc bilete sunt: Infocentru – strada Alba Iulia nr.2, Iulius Mall – lânga Auchan, Casa tineretului – parter, Stadionul ”Dan Păltinişanu” – la fostul magazin de prezentare, plus două casierii.
 
Pe de altă parte, continuă vânzarea abonamentelor, în această săptămână inclusiv în ziua jocului, până la orele prânzului, la următoarele preţuri:
 
Tribunele I şi II: 150 lei, peluze: 100 lei, lojă:400 lei şi VIP: 500 lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: