ACS Poli Timişoara ia bătaie de la FC Braşov cu un om în plus

ACS Poli Timişoara ia bătaie de la
FC Braşov cu un om în plus

ACS Poli pierde in fata celor de la FC Brasov pe teren propriu. Foto: Robert Bloanca

ACS Poli Timişoara alunecă încet, dar sigur, spre liga secundă. Vineri seara, bănăţenii au încasat o nouă bătaie, de această dată chiar în superioritate numerică, de la cei de la FC Braşov. Oaspeţii au crezut în şansa lor până la capăt şi, chiar cu un om mai puţin pe teren, au înscris în minutul 87.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clubul timişorean nu mai atrage nici măcar câteva mii de spectatori în tribune. În faţa unor tribune dezolant de goale, cele două echipe s-au chinuit să realizeze un spectacol fotbalistic decent. În mare parte au şi reuşit.

Desigur, spectatorii au plecat total nemulţumiţi de la stadion.
Surpriza zilei a fost Gueye Mansour. Nu prin faptul că a fost trimis în teren la două – trei zile de la sosirea la club, nu că a dus în spinare un întreg meci, ci că a jucat excelen fiind cel mai bun.

Partida dintre ACS Poli Timişoara şi FC Braşov nu a fost una slabă. Ambele echipe au jucat bine, deschis, iar ocazii au fost pentru ambele echipe. Chiar Mansour a avut cea mai mare ocazie a timişorenilor, în minutul 31, atunci când a scăpat singur cu portarul şi a tras din unghi puţin pe lângă. Braşovul a avut, de asemenea, câteva ocazii foarte bune.

Repriza a doua a fost una plină de piper. Au fost chiar şi două goluri anulate, plus o eliminare. Primul gol anulat a fost al braşovenilor. În minutul 59 ex-timişoreanul Grigorie a înscris, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

A urmat o fază încâlcită, cu vreo trei şuturi spre poarta lui Iacob. A şutat Mansour, portarul oaspeţilor a respins, mingea a ajuns la Trandu, acesta a înscris din doi metri, dar din ofsaid.

În minutul 80 a fost eliminat acelaşi Grogorie, după ce a trecut ca un buldozer prin Nuno Claro. Lipsa echilibrului nu s-a simţit prea mult în teren, Timişoara a tot atăcat, dar fără orizont. Braşovul, surprinzător, nu s-a retras „la cutie” şi a mai ieşit şi pe atac.

Ceea ce a avut şi succes! Un alt ex-timişorean, Andrei Cristea a primit o pasă excelentă în careul timişorean şi l-a învins pe Nuno Claro. Era minutul 87 şi puţin de făcut cu un moral căzut al timişorenilor. Scorul final a fost 0 – 1, cu Timişoara care alunecă uşor, dar sigur, pe tobogan.

ACS Poli: Nuno Claro – Mera, Scutaru, Şeroni, Morariju, Boldea, Petre (cpt.), Trandu, Ahmetovic, Mansour, Szekely
Rezerve: Pap, Belu, Bărbuţ, Poparadu, Nanu, Keita, Himcischi
Antrenor: Aurel Şunda

FC Braşov: Iacob – Străuţ, Machado, Leko, Ionescu (cpt.), Mateiu, Madeira, Janos Szekely, Aganovic, Grigorie, Buga
Rezerve: Mutu, Vagner, Da Silva, De Almeida, Ciocâlteu, Cristea, Fonseca
Antrenor: Cornel Ţălnar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: