Accident bizar provocat de directorul Operei din Timişoara pe o stradă pietonală. A încurcat frâna cu acceleraţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul condus de directorul Operei din Timişoara după ce s-a "înfipt" în clădirea Operei FOTO pressalert.ro
BMW-ul condus de directorul Operei din Timişoara după ce s-a "înfipt" în clădirea Operei FOTO pressalert.ro

Directorul Operei Române din Timişoara, Corneliu Murgu (69 de ani), a fost implicat duminică dimineaţa într-un accident rutier în urma căruia maşina pe care o conducea a intrat pe o stradă pietonală şi s-a izbit de zidul instituţiei pe care Murgu o conduce.

Un BMW la volanul căruia se afla directorul Operei Române din Timişoara, Corneliu Murgu, a fost implicat duminică dimineaţa într-un accident petrecut pe strada Mărăşeşti, o stradă pietonală din centrul Timişoarei pe care se află şi clădirea Operei. În urma impactului, maşina a fost avariată serios, iar Corneliu Murgu a fost dus la spital pentru investigaţii medicale. Din primele informaţii, Corneliu Murgu este în afara oricărui pericol.

Directorul Operei din Timişoara a declarat pentru Radio Timişoara că era în parcarea Hotelului Timişoara, unde voia să parcheze când i s-a blocat piciorul pe pedala de acceleraţie, iar maşina a „zburat” peste bordură şi spaţiu verde, izbindu-se de clădirea Operei.

Potrivit pressalert.ro, imediat după producerea accidentului, angajaţii Operei au vrut să ridice maşina de la locul accidentului şi să o ascundă în curtea instituţiei. Poliţia face cercetări pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite