Accident pe autostradă cu maşinile românilor care se întorceau din străinătate. 14 persoane trebuiau să ajungă în carantină

Accident pe autostradă cu maşinile românilor care se întorceau din străinătate. 14 persoane trebuiau să ajungă în carantină

Accident cu maşinile escortate de poliţie FOTO Info Trafic Timiş

Patru maşini aflate într-un convoi însoţit de Poliţia Rutieră au fost implicate într-un accident pe autostrada Vestului A1, în zona localităţii timişene Topolovăţu Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Convoiul se deplasa pe autostradă, de la vama Nădlac spre Deva, fiind însoţit de un echipaj al Poliţiei Rutiere Timiş. Maşinile ar fi trebuit să ajungă în localitatea Coşeviţa pentru a fi predate Biroului Poliţiei Autostradă A1 Râmnicu Vâlce-Deva.
 
Conform informaţiilor primite de la poliţişti, în cele patru maşini se aflau 14 persoane care trebuiau să ajungă în carantină, având în vedere că veneau din străinătate, dintr-o zonă roşie. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. 
 
Traficul rutier a fost restricţionat pe a doua bandă. Toate persoanele au fost scoase în afara părţii carosabile, evenimentul fiind semnalizat cu autospeciala de poliţie.

Vom reveni cu amănunte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: