A plouat torenţial în Timiş. Un acoperiş de pe strada Eugeniu de Savoya a fost smuls de vijelie

A plouat torenţial în Timiş. Un acoperiş de pe strada Eugeniu de Savoya a fost smuls de vijelie

Acoperi smuls de furtună în zona Piaţa Unirii FOTO ISU Timiş

O puternică furtună s-a abătut duminică noaptea asupra judeţului Timiş. Meteorologii au emis Cod Portocaliu. Mai multe localităţi au rămas fără curent, un acoperiş din Piaţa Unirii a fost smuls.

UPDATE Pompierii de la ISU Timiş au transmis luni dimineaţa un comunicat despre intervenţiile din noaptea trecută. 
 
„În urma fenomenelor meteo periculoase din această noapte, pompierii din cadrul ISU Timiş au fost solicitaţi şi au intervenit, (alături de SVSU) în 14 situaţii de urgenţă: 9 degajări copaci căzuţi, degajare elemente de construcţie şi fire de curent. De asemenea, în această dimineaţă am fost solicitaţi să intervenim pentru degajarea a 3 copaci căzuţi care au afectat 5 autoturisme şi o misiune de degajare elemente acoperiş”, spun cei de la ISU Timiş.

Meteorologii au emis Cod Portocaliu de furtuni în Timiş pentru duminică seară, iar furtuna a venit cu grindină, tunete şi fulgere. 
 
Furtuna a venit dinspre Serbia, iar Codul a fost valabil iniţial pentru localităţile de graniţă: Sânnicolau Mare, Dudeştii Vechi, Comloşu Mare, Cenad, Teremia Mare, Tomnatic, Gottlob, Beba Veche şi Valcani. 
 
Acesta a fost prelungit apoi la miezul nopţii, până la ora 2.00, şi spre alte localităţi din Timiş, inclusiv pe Timişoara.
 
Cei din Sânnicolau Mare au rămas fără curent pentru câteva ore, fiind afectată o linie de medie tensiune. Mai mulţi copaci au căzut la Berini, Jimbolia, Orţişoara dar şi la Timişoara.
 
Embargo Fest de la Dudeştii Vechi a fost interupt din cauza furtunii.
 
Cea mai mare problema din Timişoara s-a semnalat în zona Piaţa Unirii, mai exact pe strada Eugeniu de Savoya, unde vântul a smuls un acoperiş. 
 

 
Pompierii de la ISU Timiş au anunţat că au intervenit şi la Dumbrăviţa pentru degajarea unor elemente de acoperiş. De asemenea, un acopriş a căzut şi pe strada Nottra din Timişoara.
 
  

 FOTO Facebook/Info Trafic Jud Timiş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: