A fost ridicată interdicţia de zbor spre Turcia. Românii pot merge în vacanţă în Antalya, fără test făcut în ţară

A fost ridicată interdicţia de zbor spre Turcia. Românii pot merge în vacanţă în Antalya, fără test făcut în ţară

Restort în Antalya

Turcia a reintrat în zona verde, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România.

Turoperatorul Paralela 45 reia din 17 august cursele charter Bucureşti – Antalya şi din 22 august din Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, cu o frecvenţă săptămânală, până la jumătatea lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 30 de grade Celsius.  
 
Turcia a reintrat în zona verde, după ce Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România. Lista a intrat în vigoare pe 27 iulie. Şi tot de la aceasta dată a fost ridicată interdicţia de zbor spre Turcia, a anunţat ROMATSA. 
 
Pentru intrarea în Turcia nu e necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test COVID-19, autorităţile aeroportuare făcând testări aleatorii turiştilor, pe cheltuiala statului turc. 
 
Antalya e deschisă deja, pentru mai multe ţări, şi sejururile turiştilor se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă sanitară, hotelierii turci investind bani şi resurse umane pentru respectarea regulilor sanitare în interiorul resorturilor. 
 
“Ministerul Sănătăţii dă un certificate fiecărui resort după ce verifică temeinic respectarea regulilor de distanţare fizică şi igienă în toate spaţiile comune, restaurante, baruri, patiserii, magazine, spaţii de joacă pentru copii, plajă, piscine. La all inclusive nu ne mai servim anul acesta, ci suntem serviţi de ospărari cu ce ne dorim. Resorturile, care funcţionează ca nişte cluburi cu circuit închis, nu permit accesul persoanelor necontrolate, din afară. Noi lucrăm numai cu hoteluri acreditate de MinisterulSănătăţii, cel mai important lucru fiind siguranţa turiştilor noştri. Avem încredere că Antalya a rămas aceeaşi destinaţie pe care turiştii români o apreciază şi că vor fi mulţumiţi în continuare”, transmis Alin Bucea, CEO la agenţia Paralela 45.
 
Tarifele de cazare pentru luna august vin cu reduceri, de până la o treime, pentru ca vacanţele în Antalya să fie accesibile unui număr cât mai mare de turişti. 
 
Un pachet de şapte nopţi în Antalya costă de la 499 de euro/persoană cu zbor de la Bucureşti, de la 510 euro/persoană din Iaşi, de la 584 de euro/persoană din Cluj-Napoca şi de la 575 de euro/persoană din Timişoara.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările