A fost prins criminalul de pe strada Jean Monnet din Timişoara. Este vorba de un copil de doar 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crimă pe strada Jean Monnet din Timişoara FOTO Olimpiu Bulzan
Crimă pe strada Jean Monnet din Timişoara FOTO Olimpiu Bulzan

Autorul crimei din zona Girocului este un copil de 16 ani. Acesta a fost reţinut în localitatea Moşniţa Veche, unde locuia cu părinţii, într-un container.

Poliţiştii criminalişti au reuşit să identifice persoana care a ucis, joi seara, o femeie, pe strada Jean Monnet din cartierul Girocului. Oamenii legii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au dat de un adolescent în vârstă de 16 ani.

Vineri, poliţiştii l-au şi reţinut în localitatea timişeană Moşniţa Veche. Acesta face parte dintr-o familie săracă ce îşi ducea traiul într-un container. Copilul a mai fost văzut pe înregistrările video în timp ce fura dintr-un supermarket şi era un vechi client al poliţiei. Adolescentul a recunoscut crima şi a fost reţinut de poliţie. 

Joi seara, băiatul a atacat o femeie de 37 de ani, de la care a furat un telefon şi portofelul în care se afla o sumă mică de bani. Femeia lucra ca vânzătoare la o carmangerie din Calea Girocului şi locuia nu foarte departe de locul de muncă. 

Ea a fost lovită violent în zona feţei şi a fost sugrumată. Medicii nu au putut să-i salveze viaţa, decedând în ambulanţă.
 

Imagine indisponibilă

Tâlharul surprins pe camere de luat vederi dintr-un supermarket FOTO Opiniatimisoarei.ro

Vă mai recomandăm:

Poliţia din Timişoara este în alertă. O femeie a murit după ce a fost tâlhărită în plină stradă

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite