Şoferul unui BMW a fost sancţionat de Poliţia Autostrăzii pentru că a arătat degetul mijlociu în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul BMW-ului a fost sancţionat pe acest gest FOTO Impactpress.ro
Şoferul BMW-ului a fost sancţionat pe acest gest FOTO Impactpress.ro

Un şofer din Oţelul Roşu (judeţul Caraş-Severin) a fost amendat de către Biroul Poliţie Autostrăzi A1, pentru semne obscene în trafic.

Pe autostrada A 1, Deva-Nădlac, la kilometru 473, şoferul unui BMW a făcut semne obscene, după ce un şofer care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers, nu i-a eliberat, la flash-uri insistente, banda. Acesta a scos degetul mijlociu pe geamul maşinii sale. Ghinionul lui a fost că maşina din spate avea o cameră de filmare pe bord, astfel că imaginile au ajuns, prin intermediul avocatului timişorean Florin Kovacs, la Biroul Poliţie Autostrăzi A1, scrie site-ul Impactpress.ro.

Poliţiştii l-au identificat pe şmacherul cu BMW, un tânăr de 25 de ani, din Oţelul Roşu (judeţul Caraş-Severin), care a fost amendat cu 1.305 lei (sau 652 de lei, dacă achită jumătate în 15 zile).

“A săvârşit gesturi obscene la adresa unui conducător auto ce se afla în trafic, abaterea fiind surprinsă video de către camera de bord a unui autovehicul”, se menţionează în procesul verbal de contravenţie întocmit de IPJ Arad.

“Să mai spunem că reclamantul a fost nimeni altul decât Florin Kovacs, avocat în Baroul Timiş, care, prin acest gest civic, devine un exemplu de bună practică pentru toţi cei care doresc să se implice în combaterea legală a cocalarilor din traficul rutier”, a mai scrie Impactpress.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite