Şoferul de 97 de ani care a lovit un pensionar pe „zebră” şi-a reînnoit permisul la 95 de ani, cu aviz de la medic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pensionar de 97 de ani s-a dus să îşi reînnoiască permisul la vârsta de 95 de ani FOTO Pixabay
Un pensionar de 97 de ani s-a dus să îşi reînnoiască permisul la vârsta de 95 de ani FOTO Pixabay

Un bătrân de 97 de ani din Timişoara s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un pensionar de 74 de ani pe trecerea de pietoni şi a părăsit locul accidentului. Dosarul scoate la iveală că pensionarul şi-a reînnoit permisul la vârsta de 95 de ani.

Surse „Adevărul” au declarat că imediat după accidentul care a avut loc luni, 8 februarie 2021, permisul de conducere al bătrânului de 97 de ani a fost verificat, iar concluzia la care s-a ajuns este că permisul pensionarului este perfect valabil. Aceleaşi surse au declarat că pensionarul de 97 de ani şi-a reînnoit permisul la vârsta de 95 de ani, pe baza unui aviz medical care atesta că şoferul este apt să conducă.

Reamintim, luni, 8 februarie 2021, un pensionar de 74 de ani din Timişoara a ajuns la spital după ce a fost lovit, pe trecerea de pietoni, de un şofer în vârstă de 97 de ani. Accidentul a avut loc pe strada Pestalozzi. Potrivit poliţiştilor, şoferul în vârstă de 97 de ani a fugit de la locul accidentului.

„Un bărbat în vârstă de 97 de ani a condus un autoturism pe strada Pestalozzi, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton în vârstă de 74 de ani. Ulterior, bărbatul în vârstă de 97 de ani a părăsit locul accidentului fiind depistat la scurt timp pe bulevardul Corneliu Coposu. În urma impactului a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 74 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Poliţia Timiş.

Vă recom​andăm să mai citiţi şi: 

Liliana Oneţ, prefectul de Timiş, externată din spital. Recuperarea va fi lungă după dubla fractură suferită la schi

Accident groaznic lângă Timişoara. Nu a mai rămas nimic din maşină după impactul cu un TIR

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite