Şi-a lovit iubita cu un par în cap până a omorât-o. Criminalul se scuză că era beat

Şi-a lovit iubita cu un par în cap până a omorât-o. Criminalul se scuză că era beat

Tânărul a fost arestat

Oamenii legii au de anchetat un caz în care un criminal şi-a ucis iubita cu multă violenţă. Nu au mai contat urletele disperate de durere ale iubitei, pentru că ucigaşul a lovit-o pe femeie cu un par până când aceasta a decedat într-o baltă de sânge. Crima a avut loc după ce doi iubiţi s-au cinstit cu spirt medicinal.

Elek Victor, de 51 de ani, domiciliat în satul Moftinu Mare, din judeţul Satu Mare, locuia de mai multă vreme cu iubita sa într-o colibă improvizată ce se afla la periferia municipiului Timişoara, în cartierul Ronaţ. Acesta s-a cinstit o noapte întreagă cu iubita sa, băutura de bază fiind spirtul medicinal. În momentul în care alcoolul s-a terminat, cei doi iubiţi s-au luat la certuri.

Pentru că nu a mai suportat reproşurile femeii, bărbatul a luat un par cu care a început să o lovească pe concubina sa. Nu au contat urletele de durere ale femeii, pentru că ucigaşul nu s-a oprit până când femeia nu a căzut lată. Şocat de faptele sale, bărbatul s-a dus la secţia de poliţie, unde a mărturisit grozăvia.

"La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o echipă operativă, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că cele sesizate se confirmă, fapt pentru care a fost chemat şi un echipaj al serviciului de ambulanţă. Medicii sosiţi la faţa locului au constat decesul victimei. Suspectul a fost reţinut de poliţişti şi prezentat cu propunere de arestare preventivă. Tribunalului Timiş au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Citeşte alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: