Şi-a condus copilul şi părinţii pe ultimul drum. Vezi FOTO de la înmormântarea victimelor de la Şag!

Şi-a condus copilul şi părinţii pe ultimul drum. Vezi FOTO de la înmormântarea victimelor de la Şag!

Ana-Maria Toth a lesinat la priveghiul fiului si parintilor sai adoptivi

Lacrimile nu au putut exprima durerea Ana-Mariei Toth, femeia care şi-a condus pe ultimul drum, joi după-masa, fiul şi părinţii. Femeia a putut asista la înmormântare numai sub efectul calmantelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Durere şi lacrimi în comuna timişeană Şag, unde Ana-Maria Toth şi-a înmormântat copilul de numai şapte ani şi ambii părinţi.


Micuţul Rafi a fost dus pe ultimul drum de mamă, mătuşi, străbunici, dar şi de întreaga comună. Ceremonia funerală a durat numai 30 de minute, conform tradiţiei catolice, religia sub care a fost crescută Ana-Maria Toth. Vecinii spun că femeia a asistat la înmormântarea copilului său sub efectul calmantelor.

EXCLUSIV Studenta criminală de la Medicină este însărcinată. Acesta este motivul pentru care a cerut întreruperea executării pedepsei

Asta, după şocul pe care l-a suferit când a ajuns în ţară şi şi-a văzut copilul şi ambii părinţi adoptivi trecuţi în nefiinţă. Pe parcursul ceremoniei, mama îndurerată a stat alături de coşciugul fiului ei, pe care l-a îmbrăţişat, de câte ori a avut ocazia. „Mă doare prea tare", i-a mărturisit aceasta mătuşii ei.

Mama micuţului ucis de tată a leşinat când l-a văzut în sicriu UPDATE

Conform apropiaţilor, Ana-Maria Toth va părăsi ţara şi se va întoarce în Italia la părinţii săi naturali, întrucât nu o mai reţine nimic în comuna Şag.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările