Şeful pieţelor din Timişoara, intrat într-un conflict dur cu primarul Dominic Fritz, a fost demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul director al Societăţii Pieţe SA Timişoara a fost demis FOTO Facebook/Ionuţ Nasleu
Fostul director al Societăţii Pieţe SA Timişoara a fost demis FOTO Facebook/Ionuţ Nasleu

Şeful societăţii de administrare a pieţelor din Timişoara, Ionuţ Nasleu, intrat în conflict cu primarul Fritz după un incendiu de la piaţa de flori, a fost demis marţi de Consiliul de Administraţie al Pieţe SA. Anunţul a fost făcut de primarul Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

„Ionuţ Nasleu a fost demis de la conducerea Pieţe S.A. Fostul consilier personal al primarului precedent şi baron peste pieţele din Timişoara, a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariţii misterioase din gestiune şi resurse publice folosite în beneficiu personal”, a anunţat Fritz.

Fritz a mai anunţat că a cerut Corpului de Control să verifice şi informaţiile apărute recent în presă, potrivit cărora Nasleu a trimis angajaţi de la Pieţe să îi repare un apartament secret pe care îl deţine în Bucureşti sau să îi aducă iubita la Timişoara.  „Orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală”, a mai arătat primarul Timişoara.

Avertisment pentru alţi directori

Dominic Fritz i-a avertizat pe toţi managerii din societătile aflate în subordinea consiliului local că în cazul în care nu pot performa, vor pleca.

„Nu voi tolera indolenţa sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă “las’ că ne vin subvenţiile de la primărie”. În locul lor avem nevoie de profesionişti care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială şi cu dăruire totală pentru comunitate.  Iar acesta nu-i lucru uşor”, a mai declarat Fritz.

Primarul a mai spus că legislaţia nu permite ca schimbarea să se facă de pe azi pe mâine, dar este inevitabilă.

„Iar dacă o facem cu înţelepciune, ca la carte, va fi şi durabilă. Ştiu că unii aşteaptă focuri de artificii, dar eu sunt omul regulilor, al seriozităţii şi al transformărilor de substanţă, nu de suprafaţă. Azi, un alt pas spre normalitate”, a încheiat Fritz.

Într-o conferinţă de presă susţinută luni, Nasleu i-a cerut Consiliului de Administraţie să îl demită. Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pieţe SA (Consiliul Local Timişoara) se întruneşte marţi pentru a discuta situaţia de la Pieţe.

Vă mai recomandăm:


Ionuţ Nasleu a trimis, în stare de urgenţă, maşina de la Pieţe SA la Bucureşti ca să-i fie adusă iubita la Timişoara

Nasleu, şeful pieţelor din Timişoara, a trimis angajaţii societăţii primăriei să-i facă reparaţii în apartamentul secret din Bucureşti

Cine este şeful pieţelor din Timişoara care îl persiflează din SUA pe primarul Fritz: „Naşul meu e milionar în America”

Mesaj incredibil al unui liberal: „Am cedat Timişoara unor personaje virulente, pe care obişnuiam să le batem în şcoală şi cărora le furam mâncarea”

VIDEO Şeful pieţelor din Timişoara, fost consilier al primarului Robu, filmat dând bani unui manelist: „Este o vorbă mare, că Ionuţ are valoare“

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite