Şeful de la „Crima Organizată” din Timişoara a ajuns la spital cu răni la faţă, după ce s-a luat la bătaie cu un prieten

Şeful de la „Crima Organizată” din Timişoara a ajuns la spital cu răni la faţă, după ce s-a luat la bătaie cu un prieten

Mugurel Poinar FOTO Vocea Timişului

Mugurel Laviniu Poinar, care conduce Brigada de Combatere a Crimei Organizate, s-a ales cu mai multe răni în urma unei altercaţii care a avut loc pe o terasă din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comisarul şef Mugurel Laviniu Poinar, care se află în fruntea Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Timişoara, a fost implicat, joi seara, într-un scandal, pe o terasă din zona Stadion. Conform primelor informaţii, acesta a luat masa cu un prieten, Vasile Sas, administratorul unei firme de curierat, cât şi cu două fete. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi bărbaţi a izbucnit o ceartă. Cei doi s-au luat apoi la bătaie.
 
Martorii povestesc că Sas a spart un pahar şi l-a lovit pe poliţist în zona feţei, provocându-i mai multe tăieturi. Nici Poinar nu s-a lăsat mai prejos şi i-a provocat „adversarului” o tăietură la braţ, tot cu o sticlă spartă. Şeful de la „Crima Organizată”, mutat la Timişoara după ce a condus structura de la Oradea, a ajuns la Clinica de „Maxilo-Facială”, acolo unde a primit îngrijiri medicale.
 
Interesant este că niciunul dintre cei doi scandalagii nu a depus plângere la Poliţie, însă vestea a ajuns la mai marii Poliţiei. Cei de la IPS Timiş au deschis un dosar penal. 
 
Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ancuţa Morariu, a declarat pentru Vocea Timişului că „în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. IGPR a dispus demararea unei anchete interne”. 
 
Conform Vocea Timişului, Vasile Sas a mai fost reclamat la poliţie de un angajat al companiei de curierat pe care o manageriază, după ce l-ar fi luat la bătaie pe omul care venise să îşi depună demisia.
 
citeste totul despre: