Încă un şofer din România, tras pe dreapta în Ungaria, pentru un transport care depăşea greutatea admisă

Încă un şofer din România, tras pe dreapta în Ungaria, pentru un transport care depăşea greutatea admisă

Camioneta ducea spre România trei maşini FOTO Police.hu

Poliţiştii maghiari din judeţul Jász-Nagykun-Szolnok au oprit, la ieşirea din oraşul Szolnok, un şofer din România, care în timpul unui transport a depăşit cu mult greutatea maximă admisă.

Nu rare sunt situaţiile în care şoferii din România care tranzitează Ungaria încalcă normele internaţionale de circulaţie. De foarte multe ori, maşinile şi camionetele cu care revin în ţară sunt supraîncărcate şi depăşesc cu mult greutatea maximă admisă. Un ultim caz a fost depistat de poliţiştii din judeţul Jász-Nagykun-Szolnok. Aceştia au oprit, la ieşirea din oraşul Szolnok, un şofer care transporta, spre România, trei maşini. În urma controlulul, poliţiştii au descoperit că şoferul român a depăşit cu mult greutatea totală admisă (GTA) înscrisă în documentele vehiculului.   
 
„Poliţiştii au împiedicat şoferul să îşi continue drumul în aceste condiţii periculoase. El a fost condus la sediul poliţiei din Szolnok, unde a fost amendat pentru încălcarea normelor de circulaţie pe drumurile internaţionale, având o încărcătură care depăşea cu mult limita admisă. Poliţiştii solicită şoferilor să respecte regulile de circulaţie, pentru siguranţă în trafic şi pentru evitarea accidentelor”, au transmis poliţiştii pe site-ul Police.hu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: