Vizită privată în Transilvania, via Târgu-Mureș, pentru Prințul Charles

Vizită privată în Transilvania, via Târgu-Mureș, pentru Prințul Charles

Prințul Charles întreprinde o vizită privată în România

După ce a aterizat ieri la Târgu-Mureș, moștenitorul tronului Marii Britanii a ajuns în localitatea covăsneană  Micloşoara, unde este găzduit de familia contelui Kalnoky.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Charles a ajuns ieri după-amiază, pe Aeroportul "Transilvania" din Târgu-Mureş, cu o aeronavă charter, acesta efectuând o vizită privată prin Transilvania. Dealtfel, Charles al Marii Britanii este o prezență obișnuită pe meleagurile ardelene, unde deține mai multe proprietăți.

Astăzi, prințul este așteptat la Saschiz, aproape de Sighișoara, localitate pe care a mai vizitat-o în urmă cu câţiva ani.
Se pare că moştenitorul Coroanei Britanice intenţionează ca în perioada pe care o va petrece în România să facă multe plimbări în aer liber, în pădure şi în sate braşovene, mureșene şi covăsnene.

"Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră. Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor", declara prinţul Charles al Marii Britanii, citat de Daily Mail. Acelaşi lucru îl afirmă şi într-un documentar despre ţara noastră, intitulat Wild Carpathia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: