VIDEO Cum se fură un câine de rasă în România chiar din curtea stăpânului

VIDEO Cum se fură un câine de rasă în România chiar din curtea stăpânului

Imagine cu bărbaţii ce au furat un câine din curtea unui om din Ludus, Mureş  FOTO: Facebook Dan Petruţ

Un câine de rasă din Luduş, judeţul Mureş, a fost furat miercuri noaptea, 13 februarie, din curtea proprietarului. Gestul a fost surprins de camerele de luat vederi ale casei. Proprietarul a făcut plângere la poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În seara de 13.02.2019, ora 23:48, câinele nostru, Lord, un labrador rasă pură, a fost furat de către trei indivizi. Aceştia au fost surprinşi de camerele de supraveghere, iar faţa unuia dintre ei este vizibilă. În cazul în care recunoaşteţi persoana, sau vedeţi câinele, vă rog să mă contactaţi în privat. Menţionez că fapta s-a întâmplat în Luduş, Mureş“, se arată într-o postare pe Facebook de către Dan Petruţ.

Fratele lui, Alex Szasz, a declarat pentru „Adevărul“ că s-a făcut de dimineaţă o plângere la poliţie şi că se miră că într-un oraş aşa mic ca Luduş, de circa 20.000 de locuitori, se fură câini. Lord are 6 luni şi e lăsat liber prin curte. „Niciodată n-a fugit“, adaugă Alex.

De dimineaţă nu l-au văzut prin curte şi cum ştiau că nu fuge s-au dus să verifice camerele de luat vederi. Aşa au descoperit că Lord a fost furat. Au depus plângere la poliţie. 

Alex ne-a trimis secvenţa cu Lord când e luat de bărbaţi  VIDEO: Youtube Alex Szasz

 Mai puteţi citi:

VIDEO Instinct de mamă. Cum şi-a salvat o tigroaică puiul abia născut, care respira cu mare greutate

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: