Victorie senzaţională a Tigrilor în faţa celor de la CSM Bucureşti

Victorie senzaţională a Tigrilor în faţa celor de la CSM Bucureşti

Ousmanne Barro a fost unul dintre cei mai buni Tigri de pe teren

Baschet Club Mureş a urcat până pe poziţia a patra a clasamentului Ligii Naţionale de Baschet Masculin după victoria de senzaţie obţinută aseară în deplasarea de la Bucureşti, în faţa CSM-ului, cu scorul de 93 la 91.

Ştiri pe aceeaşi temă

A fost un meci fabulos, cu destule momente de spectacol baschetbalistic de mare rafinament, un meci în care jucătorii ambelor tabere s-au luptat până în ultima clipă pentru a obţine victoria. Câştigători au fost, în final, mureşenii, care au şters cu buretele evoluţia modestă de la Craiova.

Ceskovic a fost cel mai bun Tigru de pe teren, totalizând 22 de puncte, şapte pase decisive, cinci recuperări şi două intercepţii, pierzând mingea doar de trei ori în cele 32 de minute de joc. Nici Barro nu s-a lăsat mai prejos, cu 16 puncte marcate, opt recuperări, un capac şi o intercepţie.

Mureşenii se întorc victorioşi de la Bucureşti, după ce în tur au pierdut meciul cu CSM pe teren propriu. Chiar dacă diferenţa de puncte nu este foarte mare, victoria de aseară fiind una la limită, este foarte important pentru jucătorii antrenaţi de Srecko Sekulovic că au scăpat de seria de deplasări dificile (Craiova şi Bucureşti) cu doar o singură înfrângere, în contextul în care Tudor Jucan s-a accidentat înaintea meciului de la Craiova.

Cu 39 de puncte, BCM-ul se clasează pe poziţia a patra a clasamentului, la trei puncte distanţă de liderul CSM Oradea.

citeste totul despre: