Un tânăr din Reghin a fost surprins în timp ce arunca gunoi în râu. Ce amendă a primit pentru gestul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook Popoviciu Alin
FOTO: Facebook Popoviciu Alin

Bărbatul a fost fotografiat în timp ce arunca deşeurile dintr-un sac de rafie în apa râului Mureş, în zona podului Iernăuţeni. Fotografia a fost urcată pe reţelele de socializare iar mai mulţi internauţi s-au mobilizat pentru a-l identifica. Reacţia autorităţilor locale nu a întârizat să apară,  tânăruş fiind identificat şi sancţionat drastic.

„Referitor la sesizarea postată pe o reţea de socializare, privitor la deversarea unui sac cu deşeuri în Râul Mureş, Serviciul de Poliţie Locală din cadrul Primăriei Reghin s-a autosesizat şi a reuşit identificarea autorului. Este vorba de numitul S.S. din Chiherul de Jos, domiciliat fără forme legale în Reghin, str. Iernuţeni, nr.–. S-au luat măsurile legale de sancţionare în baza art. 96, alin(2), pct.34 din OUG 195 / 2005 – privind protecţia mediului, cu amendă contravenţională de şapte mii lei.

„Poliţia Locală îşi desfăşoară activitatea în interesul comunităţii locale, exclusiv pe baza şi în executarea legii”, se arată în comunicatul transmis de Poliţia Locală Reghin.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite