Trei copii lăsaţi nesupravegheaţi în patul aşezat lângă sobă au murit într-un incendiu, în Mureş

Trei copii lăsaţi nesupravegheaţi în patul aşezat lângă sobă au murit într-un incendiu, în Mureş

Trei copii au murit într-un incendiu produs duminică în locuinţa în care se aflau nesupravegheaţi, în localitatea Archita din judeţul Mureş.

Incendiul s-a manifestat într-o singură cameră din casă, fiind afectate în totalitate bunurile.
 
„Din nefericire, în interiorul camerei în care s-a produs incendiul au fost surprinşi 3 copii: unul de 10 luni, unul de 2 ani şi 10 luni, unul de 4 ani. Cei trei copii sunt inconştienţi, prezintă intoxicaţii grave şi arsuri din cauza flăcărilor”, au precizat iniţial reprezentanţii ISU Mureş.
 
Ulterior, reprezentanţii ISU au anunţat că, în pofida eforturilor depuse de echipajele medicale, cei trei copii au fost declaraţi decedaţi.
 
Cauza incendiului a fost o sobă lăsată nesupravegheată şi deschisă, iar lângă aceasta era patul în care se aflau cei trei copii. 

Micuţii au fost lăsaţi singuri în casă, în timp ce mama lor hrănea animalele în curte.
 
„Pe fondul lipsei de supraveghere, copiii au devenit principalele victime ale incendiilor produse la locuinţe şi gospodării. În acest context, pentru prevenirea acestor evenimente tragice le reamintim părinţilor că se interzice lăsarea copiilor singuri în încăperi în care sunt mijloace de încălzit în funcţiune”, atrage atenţia ISU Mureş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: