Târgumureşenii vor plăti doi lei pentru o plimbare la „Weekend”

Târgumureşenii vor plăti doi lei pentru o plimbare la „Weekend”

Consilierii au motivat taxa de doi lei: tîrgumureşenii să nu mai folosească bazinele în loc de baia de acasă

Sezonul estival vine cu noutăţi pentru cei care îşi petrec vara în Complexul de Agrement şi Sport Mureşul. Dacă până acum, amatorii de terase, meciuri nocturne sau plimbări sub clar de lună în cea mai îndrăgită zonă de agrement din judeţ intrau nestingheriţi după ora 19,00, din acest an, lucrurile s-au schimbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

      Cei care intră în Weekend după ora 19,00 plătesc doi lei de persoană. Consilierii au votat această decizie pentru a împiedica scăldatul în bazine gratis. Aleşii locali au amintit că o parte din cei care vin să se îmbăieze după această oră o fac în locul duşului de acasă. Nu toţi consilierii au fost de acord, unii au contestat decizia. „ Noi nu putem fixa taxă în mijlocul anului fiscal, trebuia să o facem înainte de  31 decembrie anul trecut.  Am discutat în altă şedinţă şi am ajuns la concluzia că nu e bine să fie aplicată taxa, pentru că sunt mulţi care vin doar pentru plimbarea de seară sau să stea la terase, nicidecum să facă baie în bazine. Vor avea de suferit şi comercianţii, dacă cei care vor să vină după ora 19,00 vor plăti intrarea” a declarat consilierul Olimpiu Sabău Pop.
      Mai mult, tot din acest sezon, comercianţii vor plăti taxe pentru tarabe sau terase doar din luna mai până în august, iar muzica va fi condiţionată: până la ora 24,00 în timpul săptămânii şi până la ora 02,00 vinerea, sâmbăta şi duminica.

citeşte şi:

Taxele şi strictul necesar topesc bugetele românilor. În ultimii cinci ani, veniturile gospodăriilor populaţiei au crescut cu 13%, preţurile din magazine - cu 24%

Castelul din Hunedoara îşi întâmpină turiştii cu un program de vizitare prelungit şi taxe mai mari
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: