Târgu-Mureş:Coadă pentru legitimaţiile de transport

Târgu-Mureş:Coadă pentru legitimaţiile de transport

Mureşenii au stat la coadă pentru gratuităţi

Pensionari, elevi şi studenţi laolaltă au luat cu asalt ghişeele societăţii de transport local Siletina Impex pentru a pune mâna pe legitimaţiile gratuite de transport în comun.


Legitimaţiile vechi de călătorie sunt valabile până la sfârşitul lunii ianuarie, însă mureşenii conştiincioşi au preferat să scape de cozile de atunci pentru... cozile de acum.

Abonamentele de călătorie pentru studenţi şi legitimaţiile de transport pentru pensionari, precum şi biletele compensate, se eliberează la chioşcurile de bilete şi abonamente ale SC Siletina Impex SRL din Piaţa Teatrului,  Dâmbu Pietros, Tudor Vladimirescu (Complexul Favorit n.r.) şi Complexul Europa. În plus, pentru a elimina disconfortul statului la coadă, cei de la Siletina au auplimentat numărul angajaţilor la ghişeele de la sediul societăţii, de pe strada Bega.

Biletele compensate pentru pensionari se eliberează  pe baza cuponului de pensie din luna decembrie 2010 şi  buletin de identitate (original şi copie xerox n.r.).

Elevii beneficiază de gratuitate pe liniile de transport în comun, iar abonamentele eliberate în această perioadă, valabile până în data de 31 martie inclusiv, se pot folosi doar în zilele lucrătoare, între orele 06.00 şi 20.00.

Abonamentele pentru studenţi se eliberează pe baza carnetului de student, a copiei după cartea de identitate şi a legitimaţiei Studcard.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: