Târgu-Mureş:City us înfrântă la Chiajna

Târgu-Mureş:City us înfrântă la Chiajna

Înfrângere la Chiajna

City’us Târgu-Mureş a pierdut ieri seară la Chiajna, partida din etapa a XIX-a a Ligii 1 la futsal, 4-7 în faţa celor de la Concordia. După un joc cu numeroase greşeli în tabăra mureşeană şi în special lipsă de concentrare, gazdele s-au impus mult mai uşor decât o arată scorul, în minutul 30, tabela arătând 6-1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din păcate, în urma aceste înfrângeri, City’us are nevoie de victorie în ultimul meci, acasă cu United Galaţi, pentru a-şi menţine poziţia fruntaşă înaintea play-off-ului.

Golurile formaţiei noastre au fost reuşite de V.Hugo (5 – deviere cu călcâiul printre picioarele portarului), Paulinho (35 – şut la vinclu, nu o trecere pe lângă un adversar), Lando (36 – deviere la colţul lung după pasa lui Rodrigo) şi Nuno Miguel (38 – şut pe sub portar, după o intercepţie).

Pentru Concordia au punctat: Lucas (2, 4, 30), Ique (12), Ignat (21), Răducu (28) şi Lopes (35).

David Goncalves: “am jucat foarte slab, fără cap, fără dorinţă. Pentru a fi campioni trebuie să dăm mai mult, să ne dăruim pe teren. Trebuie să iau anumite măsuri, acum, până când nu va fi prea târziu.”

Iată cum arată clasamentul, în partea superioară, după partidele acestei etape:

1.    City’us               46 pct      18 jocuri
2.    Concordia         42            17
3.    Design Braşov 40            17
4.    Od. Secuiesc   36            16

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările