Târgu-Mureş: UPDATE E.ON Gaz anchetează explozia de aseară

Târgu-Mureş: UPDATE  E.ON Gaz anchetează explozia de aseară

Compania E ON Gaz Distribuţie a demarat o anchetă în acest caz

Compania E ON Gaz Distribuţie a demarat o anchetă în ceea ce priveşte explozia care a avut loc aseară în satul Căpuşu de Câmpie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al companiei, "echipele de intervenţie ale E.ON Gaz Distribuţie s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au luat măsurile specifice pentru astfel de situaţii". De asemenea, alimentarea cu gaze naturale a fost sistată în imobilul afectat de explozie.

Vă reamintim că azi noapte, în jurul ore 22.53 o casă a explodat în localitatea Căpuşu de Câmpie, rănind grav un bărbat de 76 de ani şi uşor o femeie de 70.

"Potrivit primelor cercetări efectuate de către echipele companiei noastre, explozia a fost cauzată cel mai probabil de o acumulare de gaze, datorată manevrării necorespunzătoare a aparatului de gătit din imobilul unde a avut loc explozia.Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au generat acumularea de gaze naturale din imobil", se mai arată în comunicat. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările