Târgu-Mureş: Restaurantele luate cu asalt de viitorii miri

După nici câteva luni de la începutul anului, restaurantele din Târgu-Mureş sunt în mare parte rezervate, în special pentru zilele de sâmbătă. Tinerii mureşeni îşi stabilesc data nunţii în funcţie de restaurantul ales pentru eveniment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 1000 de cupluri mureşene îşi unesc destinele anual în Târgu-Mureş. Anul acesta pare a fi un an la fel de aglomerat ca şi cei care au trecut, la Starea Civilă fiind deja înscrise peste 600 de perechi. “Majoritatea cuplurilor care s-au înscris  au venit la noi după ce şi-au rezervat restaurantul, sâmbetele fiind cele mai căutate”, spune Covaciu Vasile, şef serviciu Stare Civilă din cadrul Primăriei Târgu-Mureş.

Majoritatea localurilor din Târgu-Mureş sunt rezervate încă de anul trecut. “Multe perechi îşi rezervă restaurantul din timp. Aşa se face că, sâmbetele sunt în totalitate ocupate pentru tot restul anului, iar pentru anul viitor s-au făcut deja rezervări în proporţie de 70%. Mai sunt ceva şanse de rezervări pentru duminici”, declară Morar Emilia, manager restaurant President.

La Sandoria mai poate fi rezervată sala tot pentru zilele de duminică.  “Pe anul acesta mai avem doar duminici prin luna octombrie, restul de rezervat. Este un an aglomerat”, susţine Mare Sorin, manager restaurant. Ceva mai multe şanse pentru rezervări pe timpul weekend-ului sunt la restaurantul Diamant din cartierul Tudor.

Paula şi Lucian vor spune “Da” în septembrie

Paula şi Lucian, în vârstă de 23, respectiv, 27 de ani, s-au cunoscut în urmă cu mai bine de doi ani şi jumătate şi se iubesc şi acum ca în prima zi. Lucian a cerut-o de nevastă în luna decembrie a anului trecut. “Lucian s-a pus în genunchi şi a rostit cuvintele magice. Am fost extrem de surprinsă. Îmi amintesc că am lăsat să curgă câteva minute până am rostit "DA"”, spune Paula.

Primul pas a celor doi îndrăgostiţi a fost căutarea unui restaurant. “Am făcut un calcul al invitaţiilor şi în funcţie de aceasta am ales restaurantul. Principalele restaurante vizate au fost President, Business, Sandoria, Diamant şi Angela. Am ales într-un final localul Angela unde vom avea nunta în 18 septembrie. A urmat apoi înscrierea la primărie pentru cununia civilă. Partea mai dificilă este alegerea decorului din câte se pare, aspect de care mă ocup în această perioadă”, mărturiseşte Paula.

Luna de miere exotică

Dacă vine vorba de luna de miere, noi am ales o destinaţie exotică, în Antalya. Motivul pentru care am ales acest loc pentru a ne petrece primele momente în calitate de soţ şi soţie, este pentru că pe o plajă din Antalya mi-a desenat Lucian, pe nisip, prima inimă” , spune Paula.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările