Tabără gratuită pentru copii cu diabet, în Şăulia, judeţul Mureş

Tabără gratuită pentru copii cu diabet, în Şăulia, judeţul Mureş

Aceasta este a patra ediţie a taberei Yuppi

Copii şi tineri cu vârsta între 7 şi 17 ani, cu diabet de tip 1 sunt provocaţi la distracţie: o tabără specială, doar pentru ei, în care timp de şapte zile vor avea parte de suprize plăcute, activităţi în aer liber sau ateliere creative.

Ştiri pe aceeaşi temă

    Tabăra este susţinută de voluntari, care sunt împărţiţi în trei echipe, numite Amici şi care vor asigura sprijinul copiilor aflaţi în tabără. Astfel, prima echipă este cea a medicilor, formată din medic pediatru, diabetolog, asistente medicale, nutriţionist, a doua echipă a susţinătorilor de activităţi şi a treia este cea a însoţitorilor.
   In această tabără copiii şi tineri bolnavi de diabet învaţă să accepte provocările, să îşi depăşească temerile, să se integreze şi să îşi recapete încrederea. În cele şapte zile copiii vor avea parte de multă muzică, dans, teatru, fotografie, artă meşteşugărească, tir cu arcul, vâslit, căţărat, călărie, toate activităţile la care nu au acces în viaţa de zi cu zi.
   Tabăra este gratuită şi va fi organizată pentru doua etape de vârstă: copii între 7 şi 12 ani şi tineri între 13 şi 17 ani. Părinţii nu trebuie decît să înscrie copiii şi să asigure transportul până la locul unde se organizează tabăra, adică în localitatea Şăulia. Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul taberei www.yuppicamp.ro.

citeşte şi:

Tabără de vară pentru cercetaşi la Predeal, organizată de Ministerul Apărării Naţionale

“Satul de lut” din Satu Mare va fi gazda unor tabere pentru socializarea şi integrarea copiilor nevoiaşi din judeţ

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: