Sute de tineri regretă moartea lui Tudor Rusu. Vezi aici mesajele.

Sute de tineri regretă moartea lui Tudor Rusu. Vezi aici mesajele.

Sute de tineri regretă moartea lui Tudor (tricou alb) foto facebook

Pagina de Facebook a lui Tudor Rusu, băiatul mort azi noapte într-un accident de maşină a fost luată cu asalt de sute de tineri, care au adresat mesaje de condoleanţe familiei îndoliate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia, colegii şi prietenii lui Tudor Rusu, dar şi mureşeni, care nu l-au cunoscut, dar au fost impresionaţi de tragedia petrecută azi noapte pe Calea Sighişoarei, au postat un mesaj pe pagina de Facebook a elevului.

"Dragii mei....sunt sora mai mare a lui Tudor....mă doare enorm că nu mai e şi sufar împreună cu mama mea şi cu sora mea mai mică, dar nu doresc nimănui asta. Deci vreau să spun urmatorul: nu acuz pe nimeni de acest accident, eu acuz laşitatea acelora care au fost în maşină..că a fost doar Şerban sau au fost încă 2 persoane pe langa Tudor,  vă spun ceva...nu se face aşa ceva! oricât de beat şi de speriat eşti, trebuia să îi dai o mână de ajutor celui mai bun prieten al tău..asta dacă te consideri! nu sunt judecator,Singurul e Dumnezeu şi ştiu că iubitul meu frăţior e într-un loc mult mai bun decât aici pe pământ pt că Tudor a fost un băiat extraordinar,cu mult bun simţ,cu dragoste faţă de cei din jur şi pt el 'Prietenul la nevoie se cunoaşte" era pe primul loc...TE IUBIM TUDOR!", scrie sora lui Tudor, Ana Maria Rusu.

"Odihneşte-te în pace Tudor Rusu, tu vei rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre ca un băiat zâmbăreţ, petrecăreţ, de încredere şi PLIN DE VIAŢĂ! Întradevăr o tragedie! Odihneşte-te în pace, prietene", scrie Alex Doca.

"O să îţi ducem dorul. Ştiu că acolo unde eşti îţi va fi bine. Să te gândeşti din când în când la noi, la fel cum toate gândurile noastre se îndreaptă acum spre tine", scrie Iulia Carabelea.

"Niciodata nu aş fi crezut că seara aceasta va fi ultima seară petrecută alături de colegul şi prietenul nostru !! Dumnezeu să-l odihnească în pace :((( vei rămâne mereu în sufletele noastre , celor care te-am iubit !", scrie Ruxandra Paula.

"Sper din suflet ca toate gândurile noastre să aline clipele pe care le-ai trăit noaptea trecută. Nu te vom uita! Sper să ai parte de tot ce n-ai putut avea aici. Miss you!". scrie Andie.

"Ai fost un băiat minunat şi cu un suflet mare :| Tuturor ne pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat şi rămânem şocaţi. Sunt sigură că Dumnezeu va avea grijă de tine acolo sus şi îţi va transmite mesajele noastre . . să te odihneşti în pace,Tudore:-< ne vei lipsi mult timp", scrie Patricia Marian.

"Nu l-am cunoscut pe Tudor deloc, am primit de câteva săptămâni cererea de prietenie pe fb...Vreau să transmit sincere condoleanţe familiei şi celor care l-au cunoscut. Poate în urma unui asemenea eveniment fulgerător şi neaşteptat vor mai fii unii care să conştientizeze că viaţa reală nu e un joc video unde nu contează dacă eşti beat când te urci la volan că oricum apeşi nişte taste şi îţi revine viaţa...Fiţi mai precauţi în ce faceţi, că în urma voastră rămâne familia şi prietenii care vor suferi şi vă vor duce dorul...", scrie Oana Coman.

Tudor Rusu a murit azi noapte după ce maşina în care se afla a intrat într-un parapet şi a luat foc. Şoferul, un prieten de-a lui Tudor, a fugit de la locul accidentului, fiind descoperit în această dimineaţă de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările