REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Schimbare de situație la Președinția CJ Mureș! Lokodi i-a luat fața lui Ciprian Dobre!

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Schimbare de situație la Președinția CJ Mureș! Lokodi i-a luat fața lui Ciprian Dobre!

Lokodi conduce în cursa pentru șefia CJ Mureș, după afișarea rezultatelor parțiale

Biroul Electoral Județean Mureș a transmis rezultatele parțiale ale alegerilor locale, în urma centralizării voturilor din 94 de secții, din totalul de 54i existente în județ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultatele parțiale oficiale arată că la președinția Consiliului Județean Mureș cele mai multe voturi le-a obținut Lokodi Edita Emoke, candidată din partea UDMR-ului, cu un total de 13.032, urmată de Ciprian Dobre, din partea USL, cu 8.969 de voturi și Marius Pașcan, candidat al Alianței pentru Mureș, cu 2.892 de voturi.

În ceea ce privește bătălia pentru posturile de consilieri, UDMR a obținut 12.208 voturi-116 locuri, USL 7.644 voturi-82 locuri și ApMS 2.043 de voturi-21 de locuri.

La Târgu Mureș au mai rămas de centralizat șase sectii de votare din totalul de 79 existente. Câștigătorul alegerilor locale pentru postul de primar al Târgu-Mureșului este Dorin Florea.

Poţi afla foarte rapid şi uşor rezultatele alegerilor electorale 2012. Accesează harta interactivă de mai jos şi apoi caută oraşul tău sau oraşul de reşedinţă al judeţului tău. Intră în pagina municipiului şi vei afla toate detaliile despre alegeri, ziua votului şi rezultate alegeri locale 2012. Mai poţi căuta numele judeţului tău în lista de mai jos.

http://www.adevarul.ro/actualitate/rezultate_alegeri_locale_2012_0_715728501.html

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările