Primăria Târgu-Mureş vrea să cumpere 38 de autobuze noi în valoare totală de 9,2 milioane de euro

Primăria Târgu-Mureş vrea să cumpere 38 de autobuze noi în valoare totală de 9,2 milioane de euro

Interiorul unui autobuz nou, cumpărat la Cluj anul acesta  FOTO: Faceboom Emil Boc

Primăria Târgu-Mureş vrea să cumpere 38 de autobuze noi, conform unui anunţ publicat pe o platformă de achiziţii publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia din Târgu-Mureş a publicat un anunţ pe platforma de achiziţii publice SICAP că intenţionează să cumpere 38 de autobuze noi, scrie news.ro.

Valoarea contractului se ridică la circa la 42,74 milioane de lei, adică 9,2 milioane de euro, fără TVA. Potrivit bugetului aprobat de administraţia din Târgu-Mureş, autobuzele se vor cumpăra în sistem leasing financiar pe 36 de luni.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite, potrivite anunţului: un avans de 10%, valoarea reziduală 1%, rata dobânzii este fixă pe toată durata de leasing, ratele vor include taxele de înmatriculare şi asigurările pe primul an. O altă condiţie este ca ofertantul să demonstreze că, în ultimii 3 ani, a furnizat produse cu cele care fac obiectul contractului şi valoarea lor cumulată să fie de minimum 38,8 milioane de lei.

Data limită pentru primirea ofertelor este 4 februarie 2019. 

Mai puteţi citi:

Oraşul din România care a investit zeci de milioane în autobuze electrice şi diesel

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: