Pompierii mureşeni locul întâi la concursul zonal pentru situaţii de urgenţă

Pompierii mureşeni locul întâi la concursul zonal pentru
situaţii de urgenţă

Castigatorii concursului zonal FOTO: isumures.ro

Pompierii mureşenii sunt câştigători la concursurile profesioniste pentru situaţii de urgenţă. Lotul sportiv al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a reuşit să obţină Locul I la Etapa a III-a – zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă.

Competitorii şi-au demonstrat îndemânarea şi deprinderile specifice, rezistenţa psihică şi spritul de echipă pe parcursul  derulării celor patru probe : “Scara de fereastră”, “Pista cu obstacole pe 100 metri”, “Ştafeta 4 x 100 metri” şi “Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”.

Echipa mureşeană coordonată de şeful de lot, Adjunct Comandant Secţie de Pompieri Târnăveni, locotenent Lazăr Cristian, s-a clasat pe Locul I la toate cele patru probe.

În clasamentul individual, pompierii mureşeni au obţinut locul I la două probe. Astefl, la proba “Pista cu obstacole pe 100 metri” plutonier Keszeg Janos  a castigat locul întai, iar la proba “Scara de fereastră” primul loc a fost adjudecat de plutonier Megheşan Valentin.

Totodată, la “Proba Individuală Cumulată (Duel)”, care nu constituie propriu-zis o probă de concurs, dar reprezintă un rezultat al însumării rezultatelor obţinute de concurenţi la probele “Pista cu obstacole pe 100 metri” şi “Scara de fereastră”, Locul I i-a revenit plutonierului Megheşan Valentin.

La etapa finală a competiţiei, ce se va desfăşura la Sibiu, în intervalul   26 -29 august vor participa cele zece echipe calificate în urma desfăşurării etapei a III-a zonale, lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, câştigătorul concursului din anul precedent şi echipa gazdă din acest an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: