Poliţia „Altfel” la Târgu-Mureş

Poliţia „Altfel” la Târgu-Mureş

Poliţiştii au vizitat mai multe şcoli şi grădiniţe FOTO: Poliţia Mureş

Poliţiştii au colindat cu o caravană şcolile din Târgu-Mureş. Oamenii legii le-au făcut o supriză elevilor şi s-au prezentat la unităţile de învăţământ cu întreg arsenalul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Câini poliţişti pregătiţi pentru diverse misiuni, autospeciale radar şi echipament de intervenţie. Aşa s-au prezentat poliţiştii la şcolile din oraş. Oamenii legii le-au împărtăşit copiilor din secretele muncii de poliţist. Câinii au demonstrat copiilor cum se prinde un infractor. Elevii au aflat cum funcţionează radarul şi mai multe despre felul în care muncesc criminaliştii. Vizitele poliţiştilor la şcoli fac parte din programul „Şcoala altfel”.  Preşcolarii au avut şi ei parte de prezenţa poliţiştilor, care le-au explicat pe înţelesul lor cum să evite necunoscuţii, ce trebuie să facă în cazul în care se pierd şi cum să ceară ajutorul în caz de nevoie.

citeşte şi:

FOTO Elevii au făcut schimb de roluri cu militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”

 Elevii de la Eminescu şi Liceul Reformat au vizitat Penitenciarulăcut schimb de roluri cu militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: