Percheziţii la administratori de firme suspectaţi de evaziune

Percheziţii la administratori de firme suspectaţi de evaziune

Percheziţiile au avut loc la mai multe locuinţe şi la sediul unei firme de pază FOTO: arhivă

Poliţiştii de la Crimă Organizată au luat din nou cu asalt locuinţele mai multor persoane suspectate de evaziune fiscală. Administratorii unor societăţi comerciale şi o firmă de pază, urmăriţi de mai multă vreme de oamenii legii au fost percheziţionaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

     Zece persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani şi falsuri sunt anchetate, iar procurorii suţin că prejudiciul adus statului prin faptele lor se ridică la 2.560.000 de lei.
      Şase  percheziţii au avut loc  la sediul unei firme de pază din Târgu-Mureş, iar restul s-au desfăşurat la locuinţele unor persoane aflate de ceva vreme în vizorul anchetatorilor. Anchetatorii au declarat că cei 10 administratori de societăţi comerciale au înregistrat în anii 2009-2010 în evidenţele contabile, cheltuieli ce nu au la bază operaţiuni reale, doar pentru a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale. Procurorii au eliberat opt mandate de aducere, iar toţi cei implicaţi sunt acum în audieri.  

citeşte şi:

Percheziţii domiciliare în Ialomiţa. 11 persoane aduse la audieri

Patru persoane bănuite de trafic de canabis au fost arestate la Galaţi


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: